martes, 23 of julio of 2024

AMIC posa en marxa el projecte de plataforma col·laborativa Deco4Hotel

action-2277292_1920AMIC posa en marxa amb la col·laboració de CENFIM,  i les empreses EUREKA FLOORING i CARPYEN, el projecte Deco4Hotel. Es tracta d’una plataforma online col·laborativa per a la promoció de productes i marques especialitzades en contract-hospitality. Està dirigida a responsables de compres d’empreses hoteleres i prescriptors que busquen proveïdors per als seus projectes d’interiorisme hoteler.

L’objectiu d’aquesta plataforma és aportar informació tècnica sobre productes d’interiorisme hoteler i crear connexions eficients entre l’oferta i la demanda en el canal contract-hospitality. La plataforma esdevindrà una gran base de dades online per a productes del sector, en la qual es trobaran classificats per tipologia de producte i per estança de l’hotel en la que es poden aplicar. Els productes s’acompanyaran d’informació tècnica i creixeran exponencialment en quan a nombre, donat que cada empresa serà la que actualitzarà contínuament  la seva base de dades.

 

Al mateix temps, hi haurà una fitxa amb la informació de la marca i les seves capacitats en contract, i fitxes de projectes realitzats amb la relació dels productes i marques emprats. La presència per a les empreses associades especialistes en contract és gratuïta, i el nombre de productes a promocionar és il·limitat.

A més d’estar presents a l’única plataforma online existent d’interiorisme d’hotels, mitjançant la web, les marques podran rebre sol·licituds d’informació de productes i d’ofertes per a projectes hotelers. També donaran visibilitat als seus projectes hospitality ja executats.

Aquest projecte està finançat pel MINISTERIO DE INDUSTRIA ENERGIA Y TURISMO a través de la línia de suport a les Agrupaciones Empresariales Innovadoras (AEI).

 

 

Més informació: https://amicmoble.org/projectes/projecte-deco4hotel/

logo-deco4-+-ministeri