miércoles, 22 of mayo of 2024

Inaugurat WEcontract BCN, showroom especialitzat en interiorisme d’hotels i espais col·lectius

wecontract BCNAquest matí ha tingut lloc la inauguració de WEcontract BCN, un showroom especialitzat en interiorisme d’hotels i espais col·lectius situat al Passeig de Gràcia de Barcelona. El projecte, fruit de l’esforç conjunt de 13 empreses que operen al canal contract, està coordinat per CENFIM amb el suport d’ACCIÓ. L’acte ha estat presidit per l’honorable Sr. Felip Puig, conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i ha comptat amb la presència de representants d’ACCIÓ i de mitjans especialitzats en disseny, arquitectura i equipament hoteler.

Tretze empreses especialitzades en equipament d’hotels i col·lectivitats s’han unit per crear WEcontract BCN, un espai pensat per facilitar el treball dels professionals de l’interiorisme. La seva immillorable ubicació al Passeig de Gràcia 81, 3r 2a (enfront de la Pedrera), facilita que WEcontract BCN es converteixi en punt de trobada i font d’inspiració per a professionals de la prescripció (arquitectes i interioristes) i promotors.

Les tretze empreses que participen en WEcontract BCN són: Apartmueble (mobiliari horeca), Decosan (bany), Dormity (sistemes de descans), FEDE BCN (mecanismes elèctrics), Grupo Lober (papers pintats, pintures i moquetes), Lasser (mampares de bany i decoració de parets en vidre), Lámparas Disseny (il·luminació decorativa), Marcomueble (quadres), mosaics Torra (mosaics hidràulics), Muebles Rojas (mobiliari i parquet), European home decoration – grupo Murtra (tèxtil), NMC Ibèrica (motllures decoratives i recobriments de parets) i Rovira (aixetes).

El visitant, que ha de concertar prèviament cita, trobarà en WEcontract BCN un showroom que recrea 09 ambients diferents. En concret, es presenten prototips conceptuals d’habitacions d’hotel en tres nivells d’acabat (platja, urbana i luxe), tres espais de bany, espais de recepció, bar / lounge i zona exterior

A més de la recreació d’ambients, els professionals troben també un espai tècnic amb l’exposició dels productes de cada empresa, catàlegs i taules de treball.

WEcontract BCN té programada una agenda d’activitats durant l’any que contempla workshops, i sessions enfocades a difondre les innovacions i tendències en aquest sector d’interès per a arquitectes, interioristes i promotors especialitzats.

Més informació: https://www.wecontractbcn.com/