viernes, 14 of junio of 2024

AMIC col·labora amb CENFIM per a la celebració del Pop Up de InteriHOTEL a Mallorca el 25 i 26 de maig

InteriHOTEL AMIC col·labora amb CENFIM, entitat organitzadora de InteriHOTEL —marketplace especialitzat en interiorisme d’hotels—, en la celebració d’un Pop Up de dos dies a Mallorca (25 i 26 de maig) per apropar als hotelers i professionals de la zona hotelera d’Espanya una selecció limitada d’empreses especialitzades en projectes contract mantenint el concepte de l’esdeveniment que s’organitza anualment a Barcelona.

InteriHOTEL s’ha consolidat en els darrers anys com l’esdeveniment de referència a Espanya per l’interiorisme d’hotels (opinió del 87% dels visitants de l’edició 2015) gràcies al fet que aglutina la major oferta d’operadors contract i actua com a centre d’atracció de la demanda de professionals amb projectes hotelers a curt / mitjà termini.

Amb l’objectiu de facilitar que les empreses participants en InteriHOTEL aconsegueixin una major penetració en mercats més allunyats de Barcelona, ​​on se celebra anualment l’esdeveniment, així com que prescriptors i hotelers tinguin una oportunitat més propera de conèixer aquest esdeveniment professional, s’ha organitzat un pop Up de dos dies que se celebrarà al Poble Espanyol de Mallorca entre el 25 i 26 de maig. Els visitants -hotelers, arquitectes, decoradors i interioristes especialitzats- trobaran en aquest espai singular una selecció limitada de operadors contract (projectes hotelers, il·luminació, tèxtils, paviments i revestiments, descans, banys …) així com espais per al networking i xerrades professionals.

Per a la celebració d’aquest esdeveniment, CENFIM compta amb el suport i la col·laboració del col·legi d’arquitectes de Balears, la Federació d’empreses hoteleres de Mallorca i el Centre Tecnològic de la fusta i moble de Balears (CETEBAL).

Aquelles empreses expositores interessades a participar-hi, ja tenen l’opció de reservar el seu espai enviant un email directament a info@interihotel.com.