martes, 24 of mayo of 2022

EVIDENCE, intel·ligència artificial aplicada al neurodisseny de productes hàbitat

EVIDENCE és un projecte de recerca industrial impulsat per AMIC i CENFIM en col·laboració amb les seves entitats associades Elisava, Bariperfil i Goli Neuromarketing. El projecte ha explorat l’ús de noves tecnologies de neuromarketing per a establir relacions entre la percepció, la resposta emocional i el comportament de l’usuari davant els atributs de disseny dels revestiments de paret de l’empresa Bariperfil.

Read more »

LIQUID, interiorisme sensitiu en espais de treball col·laboratius

El clúster CENFIM i les associacions AMUEBLA i AMIC participen en el projecte de recerca industrial LIQUID, que té com a objectiu desenvolupar noves solucionis programari per a donar suport a la decisió creativa de canvis en l’interiorisme dels espais de treball col·laboratius.

Read more »

Presentació projecte d’espais contract per a oci: CoontractVR

Més de 60 professionals assisteixen a la presentació del projecte CoontractVR, la plataforma experimental per a la co-creació i experimentació de nous espais contract d’oci a través de sistemes de realitat virtual multi-usuari.

CoontractVR és un projecte de desenvolupament experimental impulsat per la AEI AMIC i CENFIM, al costat de KID’S CLÚSTER, l’ecosistema innovador d’empreses del sector infantil i familiar, i en col·laboració amb la consultora The Modern Kids and Family i el soci del clúster Fusteria Gurdó.

Read more »

Bariperfil utilitza la Intel·ligència Artificial per a reforçar el disseny emocional dels seus revestiments de paret de gran format

CENFIM, el clúster d’equipament de la llar i el contract, coordina el projecte EVIDENCE, que combina l’ús de metodologies de disseny emocional de producte i noves eines tecnològiques de neuromarketing.

La recerca realitzada permetrà establir relacions més precises entre la percepció, la resposta emocional i el comportament de l’usuari davant els atributs de disseny dels revestiments de paret de Bariperfil.

Read more »

El clúster CENFIM i KID’S CLUSTER organitzen un taller de design thinking amb PortAventura World per redefinir els espais hotelers del resort familiar

CENFIM, el clúster d’equipament de la llar i el contract, i KID’S CLUSTER, el clúster de productes i serveis per a la infància, han organitzat un taller de cocreació per repensar alguns dels espais hotelers de PortAventura World.

Read more »