viernes, 14 of junio of 2024

SIRVA


SIRVA: implantació experimental d’un Sistema Integrat de Realitat Virtual i Realitat Augmentada en mobiliari

AMIC impulsa, amb la col·laboració de CENFIM i les empreses Emede i Madersénia i la Worldwide Vision Business Solutions, el projecte SIRVA, que desenvoluparà un innovador sistema que integra realitat virtual i realitat augmentada en el procés de distribució de mobiliari.

L’aplicació d’aquestes tecnologies per al moblament i decoració d’espais, permet a les empreses participants desenvolupar estratègies de diferenciació competitiva en la comercialització basades en la visualització dels productes en entorns virtuals.

Es desenvoluparan solucions que tenen en compte les especificitats dels dos canals de distribució en els quals operen les empreses participants: retail i contract.

Resultats transferibles a les empreses. 

Aplicació de solucions open source de visualització de productes per a l’equipament de la llar i el contract mitjançant sistemes de realitat virtual i realitat augmentada. 

El desenvolupament d’aquest tipus de solucions s’espera que sigui d’utilitat, amb les adaptacions corresponents a cadascun dels models de negoci, per a les empreses al llarg de la cadena de valor:

  • Fabricants de mobiliari i altres productes per a l’equipament de la llar i el contract
  • Distribuïdors: tant en tenda física com en e-commerce
  • Prescriptors (arquitectes i interioristes

Aquest projecte està finançat pel Programa d’Ajudes per Agrupacions Empresarials Innovadores del Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat (AEI-010500-2018-172).

AMIC