viernes, 12 of abril of 2024

AMIC impulsa el projecte d’aplicació del Big Data BD-MARCO

data-2899901_1920

AMIC impulsa amb la col·laboració de CENFIM i les empreses NEXIA IL·LUMINACIÓ i TM SILLERÍAS, el projecte BD-MARCO: aplicació del big data en el sector del moble i l’hàbitat, per monitorització i anàlisi d’opinions d’usuaris sobre hotels. El projecte consisteix en el desenvolupament experimental d’una solució tecnològica per a la monitorització i anàlisi dels comentaris i opinions en xarxes socials sobre equipament i interiorisme dels hotels. Aquesta eina millorarà l’eficiència dels procés de màrqueting i comercials empreses fabricants de mobiliari i altres productes d’interiorisme hoteler.

L’eina desenvolupada monitoritzarà mitjançant tecnologia de Big Data, els comentaris en xarxes socials especialitzades, els analitzarà segons criteris lèxics i de semàntica específics del sector mitjançant un procés d’entrenament / aprenentatge.

Els resultats esperats seran la detecció d’oportunitats de negoci, de comercialització i de previsions de demanda gràcies a l’anàlisi de comentaris i preferències dels usuaris d’hotels.

L’eina facilitarà els llistats d’hotels d’una zona geogràfica i / o categoria en què els clients opinin, per exemple que:

  • Es dorm malament i necessiten canviar els matalassos
  • Tenen problemes d’aïllament i necessiten millorar el confort acústic (portes, finestres, paraments ..)
  • La il·luminació és insuficient
  • La decoració no és adequada
  • Necessiten millorar l’accessibilitat …

Aquest projecte està finançat pel MINISTERIO DE INDUSTRIA ENERGIA Y TURISMO a través de la línia de suport a les Agrupaciones Empresariaes Innovadoras (AEI).

Més informació: https://amicmoble.org/projectes/proyecto-bd-marco/

logo-bd-marco-ministerio