sábado, 13 of abril of 2024

AMIC recolza CENFIM en el POP-UP de InteriHOTEL a la Costa del Sol

ubicacion-aerea-hotel-villapadiernaAMIC col·labora amb CENFIM, entitat organitzadora de InteriHOTEL —marketplace especialitzat en interiorisme d’hotels—, en la celebració del POP UP a la Costa del Sol (26 i 27 d’abril). Aquest format d’esdeveniment apropa als hotelers i professionals d’altres zones hoteleres importants d’Espanya una selecció limitada d’empreses especialitzades en projectes contract mantenint el concepte de l’esdeveniment que s’organitza anualment a Barcelona. L’esdeveniment tindrà lloc en el Salón Linares del Villa Padierna Palace Hotel 5* GL de Marbella i contarà amb una zona d’exposició, sessions de networking i ponències especialitzades en projectes d’interiorisme i reforma hotelera.

InteriHOTEL s’ha consolidat en els darrers anys com l’esdeveniment de referència a Espanya per l’interiorisme d’hotels (opinió del 87% dels visitants de l’edició 2016) gràcies al fet que aglutina la major oferta d’operadors contract i actua com a centre d’atracció de la demanda de professionals amb projectes hotelers a curt / mitjà termini.

Aquests POP-UP’s s’organitzen amb l’objectiu de facilitar que les empreses participants en InteriHOTEL aconsegueixin una major penetració en mercats més allunyats de Barcelona, ​​on se celebra anualment l’esdeveniment, així com que prescriptors i hotelers tinguin una oportunitat més propera de conèixer aquest esdeveniment professional. Els visitants —hotelers, arquitectes, decoradors i interioristes especialitzats— trobaran en aquest espai singular una selecció limitada d’operadors contract (projectes hotelers, il·luminació, tèxtils, paviments i revestiments, descans, banys …) així com espais per al networking i xerrades professionals.

Per a la celebració d’aquest esdeveniment, CENFIM compta amb el suport i la col·laboració de la Asociación d’Empresarios Hoteleros de la Costa del Sol (AEHCOS), el Colegio Oficial de Arquitectos de Málaga (COAM), el Colegio Oficial de Decoradores y Diseñadores de Interiores de Andalucía (CODDIA) i el Circulo Internacional de Decoradores de Hotel (CIDH).

Més informació: www.interihotel.com/costasol