martes, 23 of julio of 2024

El projecte sensorial activa una nova funció sensitiva i dinàmica de l’interiorisme

Sota la coordinació d’AMBIT, amb la participació de Tapicerias Gancedo, Pilma Disseny, Goli neuromarketing, Eternity Online de Smart City Cluster i l’expert en mesurament ambiental Marta Ribas de l’empresa La casa mare, el projecte SENSORIAL ha permès activar una nova funció «sensitiva» de l’interiorisme d’un espai per poder ser adaptat de manera dinàmica en funció de l’experiència real i el benestar de les persones que s’hi desenvolupen.

El projecte SENSORIAL ha contribuït a ampliar la comprensió creixent dels sentits humans i com interactuen entre si quan són estimulats pels diferents atributs físic-ambientals d’un espai multi-sensorial. Aquest nou enfocament multi-sensorial s’ha validat en dos entorns reals d’aplicació, els principals showrooms de Tapicerias Gancedo i Pilma al carrer Velázquez de Madrid.

El resultat ha estat, d’una manera innovadora en el sector, l’obtenció de dades en temps real relacionades amb l’experiència dels clients que visiten una botiga on s’ofereixen productes d’interiorisme. D’aquesta manera, ambdós participants en el projecte de recerca industrial han pogut dissenyar l’experiència multisensorial dels seus clients incorporant evidències empíriques sobre l’impacte dels productes utilitzats i de la configuració de l’espai en el benestar integral dels clients.

Més informació sobre el projecte SENSORIAL aquí.

SENSORIAL és un projecte liderat pel clúster AMBIT, el clúster del sector contract-hospitality, i en col·laboració amb SMART CITY CLUSTER, el clúster nacional de les ciutats intel·ligents, Pilma, Gancedo, Eternity, Goli Neuromarketing i La casa mare, i finançat pel Programa d’Agrupacions Empresarials Innovadores (AEI) del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme.