miércoles, 22 of mayo of 2024

Es perfila un Showroom a Barcelona compartit per empreses catalanes de l’hàbitat

Showrommm compartit empreses contractEl dijous dia 27 de març va tenir lloc a Barcelona una reunió en la que CENFIM va exposar a 18 empreses catalanes de l’hàbitat les bases del projecte que té com a objectiu la promoció de les empreses amb costos reduïts gràcies a la ficada en marxa d’un Showroom compartit a la ciutat comtal.

Un total de 18 empreses catalanes de l’hàbitat van assistir ahir a la reunió convocada per CENFIM a Barcelona per perfilar el nou projecte col·laboratiu del clúster hàbitat per a la creació d’un Showroom compartit en aquesta mateixa ciutat. Aquest projecte té com a objectiu permetre a  les empreses del sector hàbitat la promoció orientada a la prescripció en el canal contract (hotels, oficines, auditoris, edificis públics, restaurants…) amb costos reduïts.

Les bases fonamentals del projecte presentat per CENFIM giren en torn a dos eixos fonamentals: per un lloc, la promoció creuada i, per l’altre, la no competència entre les empreses participants.

L’ interès mostrat per les empreses va ser tal que en la mateixa reunió algunes d’elles ja van formalitzar el document d’expressió d’interès. No obstant això, la resta de les empreses tenen fins al 24 d’abril per expressar-ho, data en la que tindrà lloc una altra reunió però aquesta vegada només amb les empreses que hagin formalitzat el seu interès. A partir d’aleshores es ficarà en marxa el projecte de forma col·laborativa entre les empreses participants amb la coordinació de CENFIM com a organisme responsable del projecte.