viernes, 14 of junio of 2024

Sessió WEcontract BCN: Materials, elements i revestiments per a les zones comuns de l’hotel


WEcontract BCN ha celebrat una nova sessió tècnica, dirigia a interioristes, arquitectes, decoradors i empreses hoteleres, en la qual l’interiorista Jordi Cuenca ha presentat el case study de la recent reconversió de l’Hotel ICON BCN. L’activitat, amb el focus en la utilització de materials, elements i revestiments per a zones comuns de l’hotel, ha comptat amb l’assistència de 30 professionals.

Després de la presentació de la jornada per part de CENFIMNacho Bordanove, director comercial de Floover, ha parlat sobre les possibilitats que brinda el digital printing a la personalització de paviments i dels avantatges d’aquesta tecnologia per aconseguir grans resultats en projectes a mesura.

A continuació Jose Antonio Bertolín, director comercial de Grupo Lober, ha explicat els avantatges de la utilització de tèxtils, no només per aconseguir un disseny estètic diferencial, sinó també per la millora de l’acústica dels espais comuns de l’hotel. Bertolín ha fet un repàs als colors i les textures més actuals, així com als sistemes de confecció més adequats per projectes contract.

D’altra banda, Pablo Bustos, director de producte de Bustper, juntament amb Alfonso Zulueta d’ILVA, han presentat diferents tipus d’acabats i revestiments per la fusta i mobiliari que, mantenint la qualitat sensorial i el confort, són adequats pel seu ús en espais comercials.

Després del coffee networkingJordi Cuenca, director de Verum Hotel Development, ha impartit el case study de la recent recovnersió de l’ICON Hotel BCN, des de la visió de l’Arquitectura Interior. L’equip d’àrea interior del grup Verum Hotel Development va ser l’encarregat de dur a terme la remodelació de l’Hotel Petit Palace de Llúria, creant un nou interiorisme en habitacions, passadissos i plantes nobles de l’ara ICON Hotel BCN.

Sobre l’ICON BCN: Situat al centre de Barcelona, al costat del senyorial Passeig de Gràcia i en plena ruta de compres, es troba l’ICON BCN, un hotel boutique d’última generació amb tot luxe de detalls.

ICON és la marca d’hotels boutique de la cadena Petit Palace Hotels, una nova col·lecció d’hotels boutique que destaquen per la seva personalitat singular i per estar ubicats en les millors zones de la ciutat.