lunes, 22 of julio of 2024

Èxit de participació en InteriHOTEL 2016

InteriHOTEL 2016Divendres passat va finalitzar InteriHOTEL. En total, més de 3000 professionals han visitat el marketplace durant els tres dies d’esdeveniment per assistir al seu ampli showroom, els seus IH Talks -o ponències especialitzades- i les sessions de networking amb la finalitat d’establir contactes i conèixer les últimes tendències i innovacions en contract.

Els resultats d’aquesta edició reafirmen el seu posicionament com a esdeveniment de referència al sud d’Europa especialitzat en interiorisme d’hotels. L’esdeveniment, que se celebra anualment a Barcelona, ​​ha tingut lloc un any més al CCIB (Centre de Convencions Internacional de Barcelona) durant tres dies -del 23 al 25 de novembre- i ha reunit més de 150 marques de referència, 20 ponents reconeguts en el sector de l’hoteleria i l’interiorisme i més de 3000 visitants professionals, a més d’altres convidats i representants d’organismes oficials.

Durant la primera jornada, el dimecres 23 de novembre, van ser exactament 1.313 els professionals que, tot i les inclemències del temps, es van acostar a InteriHOTEL per visitar el seu ampli showroom i assistir a ponències en què van intervenir noms destacats com Francesc Rifé, Jaime Beriestain Studio, Vincci Hotels, Ilunion Hotels, Fernando García Ochoa o l’estudi GVA de Bogotà (Colòmbia) i Design Positif de Cancún (Mèxic) procedents d’Amèrica. A més, la jornada va finalitzar amb la inauguració oficial de l’esdeveniment i el lliurament del premi a la innovació en producte que es va concedir a la marca expositora Simon amb el seu interruptor «Simon 100» que, d’instal·lació tradicional, es pot convertir en intel·ligent.

L’endemà, dijous 24, van ser 1.710 els assistents a una jornada en què van destacar les ponències de Hyatt de Chicago (USA), SB Architects de Miami (USA) i Elias Estudio de Guadalajara (Mèxic) participants també en la missió inversa amb prescriptors d’Amèrica o, en el panorama nacional, Patricia von Arend, Paradores, Acusttel, Valencia Luxury, Aparthotel Silver, Nuklee, Audiotec, Review Pro o Maurici Segú.

Finalment, l’última jornada de InteriHOTEL, el divendres 25, va comptar amb 1.229 visitants professionals que van tenir l’oportunitat d’assistir a una de les IH Talks estrella del programa de ponències: la de Lorenzo Castillo i Ramón Fernández de Room Mate Hotels que, com no podia ser d’altra manera, van delectar a un públic acollidor que va quedar embadalit amb les seves innovadores idees i els seus creatius projectes. A més, també van ser protagonistes de la jornada RED-AEDE, l’Hotel Alexandra by Hilton, i l’estudi Borrell & Jover Arquitectura. Va finalitzar les sessions d’IH Talks de la Knowledge Àrea una Master Class d’ELISAVA.

A part de les sessions de ponències, denominades IH Talks, i l’ampli showroom de productes per a l’interiorisme hoteler que caracteritza i distingeix InteriHOTEL, han destacat els nous espais configurats: la Materials & Tech Àrea, de materials innovadors i tecnologia aplicada a l’interiorisme , la Design Àrea, espai d’autor dissenyat per Lázaro Rosa Violán, i l’Experience Àrea, espai dedicat a l’accessibilitat desapercebuda.

La Lounge Àrea, espai comissariat, com en edicions anteriors, per RED-AEDE i situat al vestíbul d’entrada, va ser un altre dels punts, dedicat al disseny espanyol de parada obligada dels visitants.

Altres actes, com el Tapas & Contract, el còctel networking amb la copa de cava al final de cada jornada o el creatiu photocall situat a l’entrada de l’espai d’exposició, van motivar aquest punt de diversió i networking informal que també caracteritza InteriHOTEL.

InteriHOTEL 2017 tindrà lloc del 25 al 27 d’octubre al CCIB, mateix lloc que en aquesta edició.