viernes, 14 of junio of 2024

INNOMAT, un projecte que aposta per la cultura de la innovació oberta

InnoMatEn el projecte INNOMAT, una empresa fabricant de material i tres empreses fabricants de mobiliari amb altes exigències d’acompliment (contract, cuina i bany) treballaran en col·laboració per desenvolupar nous productes innovadors amb la incorporació de nous materials i per millorar els materials existents de manera que ofereixin noves característiques adequades per als entorns d’ús dels productes. La metodologia proposada permetrà, a través de les fases del projecte, partir de noves matèries primeres per a la generació de prototips de noves solucions en mobiliari.

En la realització del projecte es comptarà amb l’assessorament d’un centre d’innovació especialitzat en el sector de l’hàbitat per guiar les empreses en aquest procés a través de la innovació oberta i l’aplicació de tècniques de creativitat.

AMIC realitzarà una intensa difusió del projecte, de manera que serveixi per fomentar i estendre la cultura de la innovació oberta entre les empreses associades a l’AEI i, per extensió, a les de la resta dels subsectors de l’hàbitat.

Més informació: https://amicmoble.org/projectes/projecte-innomat/