viernes, 14 of junio of 2024

InteriHOTEL 2014 es perfila

Reunió presentació InteriHOTELAhir va tenir lloc a Barcelona la primera reunió per a presentar l’edició 2014 d’InteriHOTEL així com la interessant cartera de projectes contract que CENFIM ha previst de posar en marxa a llarg dels propers mesos.

InteriHOTEL 2014 està cada vegada més a prop i després de les bones sensacions que ha deixat l’edició anterior, ahir, a la seu d’ACC1Ó a Barcelona, es va celebrar una primera reunió amb 32 empresaris catalans del sector hàbitat (fusteria, mobiliari interior i exterior, il·luminació, tèxtil, revestiments i decoració) per a donar a conèixer i perfilar la propera edició així com presentar altres projectes, per a les empreses del clúster de l’hàbitat catalanes, orientats al canal contract.

A la reunió es va comptar amb la presència del Sr. Roger Ylla, responsable de noves oportunitats de negoci al departament de dinamització de clústers d’ACC1Ó qui, basant-se en el treball tant estret en clau clúster que ve desenvolupant CENFIM amb la col·laboració d’AMIC i resta de clústers de l’hàbitat sota el paraigües d’HabiCAT (il·luminació, tèxtil, domòtica, aixeteria…), el va prescriure com el aliat adequat per a ficar en marxa projectes clúster i/o individuals.

Els projectes que porta a terme CENFIM estan molt a prop de les necessitats reals de les empreses i així ho va destacar Joaquim Solana, director de CENFIM, en la seva intervenció que va tenir lloc a continuació. A més a més, el Sr. Solana va recalcar l’evolució de CENFIM cap a l’ampliació del seu àmbit d’actuació per a donar suport a les empreses que formen part de tota la cadena de valor del sector hàbitat.

El Responsable de Màrqueting i Investigació de Mercats i cap del projecte d’InteriHOTEL, Antoni Zaragoza, va fer un repàs per l’evolució del marketplace des de la generació de la idea fins el moment actual i va plantejar diferents propostes per a l’edició de 2014 en quant a dates i ubicacions possibles.

Per altra banda, a continuació el Sr. Solana va aprofitar el moment per a exposar altres projectes diferents que també estan orientats al canal contract i que es portaran a terme en els propers mesos:

–         creació de showrooms compartits empreses complementàries procedents de diversos clústers,

–         participació agrupada d’empreses en fires contract,

–         establiment de grups d’exportació i

–         formació d’un consorci per a compartir despeses comercials.

En el debat posterior, en el que es va recollir la veu dels assistents de cara perfilar la propera edició d’InteriHOTEL, CENFIM va proposar la formació de grups de treball per a perfilar cadascun d’aquests projectes amb la col·laboració d’aquelles empreses que van mostrar interès explícit en participar.