miércoles, 22 of mayo of 2024

InteriHOTEL genera negoci i satisfà a hotelers i expositors

InteriHOTEL13 233

Al voltant de 500 professionals del sector hoteler van passar per InteriHOTEL, que va tenir lloc de l’11 al 15 de novembre, en el Palau Sant Jordi de Barcelona. Aquesta nova ubicació ha estat molt bé acollida pel sector hoteler fent triplicar les xifres de visitants respecte de l’edició anterior. Així el marketplace es consolida com a punt de trobada de referència entre empreses hoteleres i fabricants especialitzats en interiorisme d’hotels.

Expositors

D’una banda, els expositors han valorat molt positivament InteriHOTEL per les oportunitats de negoci que s’han generat la qual cosa confirma la seva productivitat per a aquestes empreses. Bàsicament, aquest fet s’ha degut a l’elevat tràfic de professionals amb necessitats específiques que han visitat InteriHOTEL per buscar proveïdors. Tal és així que l’esdeveniment ha servit per detectar més de 200 projectes de reforma hotelera i de nova construcció reals. A més, el 30 % dels visitants afirma que ha trobat allí al proveïdor adequat per al seu projecte de reforma, la qual cosa ve a confirmar que InteriHOTEL és un espai de treball on s’ofereixen solucions “in situ” al visitant.

Visitants

Pel que fa als visitants, van assistir professionals del sector hoteler en representació d’un miler d’hotels, més de 10.000 habitacions i més de 200.000 places hoteleres. Aquests van quedar gratament sorpresos per l’atenció tan personal i íntima rebuda així com per l’elevat nivell dels expositors que oferien tant un servei integral per a l’equipament d’hotels com uns altres més especialitzats.

Pràcticament la meitat dels visitants d’InteriHOTEL pertanyien a cadenes hoteleres i la gran majoria representaven a hotels de 3, 4 i 5 estrelles. Aquest fet, unit a l’especialització del marketplace que restringeix l’entrada de visitants únicament a professionals del sector, fa que InteriHOTEL sigui reconegut com un referent a l’hora de plantejar reformes hoteleres.

Així doncs, CENFIM, entitat organitzadora, ja està pensant en la propera edició per la qual cosa a mitjans del mes de gener realitzarà una jornada on presentarà les dades i conclusions finals de l’esdeveniment passat i es perfilaran les característiques de l’edició de 2.014. Cal dir que durant tot aquest temps la web d’InteriHOTEL www.interihotel.com continuarà activa per oferir informació i permetre el registre als expositors i visitants interessats en la propera edició.