viernes, 12 of abril of 2024

InteriHOTEL prepara una jornada extra el 16 de gener

InteriHOTEL ha preparat una nova jornada de visita per a que els hotels que no van poder assistir durant la celebració de l’edició de 2012 (19 al 30 de novembre) puguin fer-ho en aquesta ocasió.

Després d’aquesta jornada, la organització farà públics els resultats definitius, però ja es pot avançar que en aquesta darrera edició s’ha confirmat l’interès despertat pel format, tant a empreses expositores com a visitants, principalment empreses hoteleres, i la alta satisfacció d’aquestes en la seva visita al marketplace.

Després d’aquesta jornada, la organització començarà a preparar la propera edició que se celebrarà a la tardor i de la que encara està per definir el calendari.

A l’edició de 2011, les empreses hoteleres assistents van poder valorar l’adequació dels diferents fabricants per els seus projectes de reforma o nova construcció. Moltes de les empreses hoteleres finalment van contractar els seus projectes a partir dels contactes realitzats a InteriHOTEL, el que demostra l’adequació del format a les necessitats del sector hoteler.

Més informació: https://www.interihotel.com