viernes, 12 of abril of 2024

InteriHOTEL prepara una nova edició del marketplace per a l’equipament d’interiors d’hotel

La segona edició d’InteriHOTEL, el Marketplace especialitzat en l’equipament d’interiors d’hotel i dirigit a propietaris d’hotel i prescriptors se celebrarà del 19 al 30 de novembre de 2012. Donat l’èxit de l’any passat, CENFIM (Centre de Difusió Tecnològica de la Fusta i el Moble de Catalunya) i AMIC, organitzadors de l’esdeveniment, continuaran explotant el seu valor diferencial basat en el seu format totalment innovador i eficaç que facilita als hotelers la renovació de l’interior de seus hotels i als proveïdors d’equipament la presentació de les seves solucions en mobiliari, il·luminació, tèxtil i altres productes i serveis complementaris.

InteriHOTEL, a diferència d’altres fires tant del sector hoteler com del moble, crea un entorn propici per generar negoci gràcies a la combinació de reunions de treball i un show-room la qual cosa, a més de proporcionar un tracte molt personalitzat i directe, garanteix la màxima productivitat de visitants i expositors. Així doncs, el seu format funciona com una roda de negocis on, en una sola jornada, mitjançant visites programades, es reuneixen propietaris d’hotels i prescriptors amb proveïdors d’equipament en els espais show-room que disposa cada un d’ells. A més, el programa inclou pauses cafè perquè visitants i expositors realitzin networking per aprofitar també els temps de descans.

De fet, en la primera edició, un 52% de visitants ja venien amb un projecte sota el braç per la qual cosa, amb aquest format, els proveïdors d’equipament es beneficien del gran potencial de compra que tenen aquestes empreses, mentre que l’hoteler es beneficia d’una atenció directa, sense intermediaris, que li garanteix una millora significativa a l’hora d’iniciar un projecte de reforma en el seu establiment. Tal és així que el 72% dels visitants de l’any passat va assegurar que InteriHOTEL li havia presentat una oferta única i adaptada a les seves necessitats i més d’un 50% va assegurar que en el marketplace trobar el proveïdor adequat per al seu projecte de reforma.

L’edició d’InteriHOTEL d’aquest any –en la què la inscripció és totalment gratuïta per al visitant- se celebrarà 5 dies a la setmana durant 2 setmanes en el mes de novembre i combinarà dies de visita amb agenda de reunions programada i dies de visita lliure.

D’altra banda, el termini de sol·licitud de participació per a expositors finalitzarà el 30 de setembre.

InteriHOTEL és un projecte que compta amb el suport del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya a través d’ACC1Ó, de la Diputació de Tarragona i de l’Ajuntament de la Sénia i en el que col·labora també AMIC.


CENFIM – Innovació en Hábitat

CENFIM és una entitat sense ànim de lucre participada per les associacions empresarials del sector moble a Catalunya, la URV, l’Ajuntament de la Sénia i ACC10 (Departament d’indústria de la Generalitat de Catalunya).

CENFIM impulsa projectes d’innovació per a empreses de mobiliari i altres productes de l’hàbitat i té com a missió contribuir a la millora de la competitivitat de les empreses d’aquests sectors. Són àrees d’activitat de CENFIM la innovació en disseny, tecnologies de producció, nous materials, màrqueting i internacionalització. En aquestes àrees CENFIM realitza projectes de R+D+I, serveis tecnològics i de millora de la comercialització i formació continuada i ocupacional.

CENFIM forma part de TECNIO – xarxa que potencia la tecnologia de frontera, la innovació empresarial i l’excel·lència -, que compta amb més de 100 agents especialitzats i que impulsa la competitivitat i la generació de valor tant a nivell R+D com en l’àmbit de l’empresa.