viernes, 14 of junio of 2024

Les xifres d’InteriHOTEL 2014 el consoliden com a esdeveniment de referència en l’interiorisme d’hotels

InteriHOTEL 2014Al voltant d’1.500 professionals registrats i gairebé 500 projectes d’interiorisme hoteler detectats. Aquestes han estat les xifres de *InteriHOTEL 2014. Resultat: Objectiu compliment i molt bones perspectives per a l’edició d’aquest any que ja s’està gestant.

Passats ja gairebé dos mesos des de la finalització d’InteriHOTEL, l’anàlisi detinguda de les xifres de l’esdeveniment i les enquestes facilitades per expositors i visitants per part de CENFIM, organitzadora d’InteriHOTEL, parlen per sí soles. L’objectiu plantejat per InteriHOTEL 2014 s’ha complert i, a més, s’han generat grans expectatives per a l’edició de 2015 que ja s’està preparant amb més quantitat i varietat d’expositors però, això sí, mantenint la seva essència i el perfil especialitzat del seu públic.

Des del punt de vista del visitant —que en gairebé un 60 % va estar compost per propietaris, directors o responsables de compres d’hotel—, InteriHOTEL ha rebut una puntuació notable (de fet, una part important dels mateixos  l’han definit com a “excel·lent”) sent els aspectes d’organització —com la ubicació, la localització, la periodicitat, les dates…— i la qualitat dels expositors els aspectes més valorats. A més, gairebé un 80 % ha reconegut haver fet contactes interessants per al futur i més d’un 70 % té la intenció de demanar pressupost a un o més expositors. Així mateix, en comparar InteriHOTEL amb altres possibles esdeveniments d’aquest tipus, el visitant ha destacat com a aspectes diferencials el ser exclusiu per hoteleria, la seva especialització en interiorisme i decoració, així com la seva oferta de qualitat.

D’altra banda, les més de 50 empreses expositores amb presència directa en l’esdeveniment que presentaven la seva oferta especialitzada (integral, habitacions, il·luminació, paviments i revestiments, taules i cadires, exterior, tèxtil, decoració, entapissats, banys, arquitectura i descans) també han puntuat a InteriHOTEL amb un notable i, a més d’apreciar els aspectes organitzatius, també han valorat significativament el perfil especialitzat dels visitants i la informació i acompanyament rebuts per l’organització.

A més, els gairebé 500 projectes d’interiorisme hoteler detectats en InteriHOTEL representen, segons estimacions de l’organització, pràcticament el 40 % del total de projectes hotelers anuals generats a Espanya.

Totes aquestes dades i l’interès mostrat ja per l’edició de 2015 tant per part d’expositors com de visitants, fan afrontar el proper InteriHOTEL —que probablement se celebrarà a la fi d’octubre i la ubicació definitiva del qual està per confirmar— amb moltes més il·lusió (si cap), energia i recursos amb la ferma intenció de convertir-se en l‘esdeveniment especialitzat en interiorisme d’hotels per excel·lència no només a Espanya sinó també en el sud d’Europa.

 Més informació: www.interihotel.com