martes, 23 of julio of 2024

Reunió propostes projectes orientats a el “canal contract”

Ahir va tenir lloc a la seu de ACC1Ó (Barcelona) la primera reunió de presentació de projectes orientats al canal *contract, entre els quals destaca l’edició 2013 d’InteriHOTEL, així com la interessant cartera de projectes contract que CENFIM i AMIC han previst d’engegar al llarg dels propers mesos.

Després de les bones sensacions que ha deixat l’edició anterior d’InteriHOTEL, es va celebrar una primera reunió amb 32 empresaris catalans del sector hàbitat (fusteria, mobiliari interior i exterior, il·luminació, tèxtil, revestiments i decoració) per donar a conèixer i perfilar la propera edició així com presentar altres projectes, per a les empreses del clúster de l’hàbitat catalanes, orientats al canal contract.

El responsable del projecte InteriHOTEL, Antoni Zaragoza, va fer un repàs a l’evolució del marketplace des de la generació de la idea fins al moment actual i va plantejar diferents propostes pera l’edició de 2013 quant a dates i ubicacions possibles.

D’altra banda, a continuació el Sr. Solana va aprofitar el moment per exposar altres projectes diferents que també estan orientats al canal contract i que es duran a terme en els propers mesos:

  • creació de showrooms compartits per empreses complementàries procedents de diversos clústers
  • participació agrupada d’empreses en fires contract
  • establiment de grups d’exportació
  • formació d’un consorci per compartir despeses comercials

En el debat posterior, en el qual es va recollir la veu dels assistents de cara a perfilar la propera edició d’InteriHOTEL, CENFIM i AMIC van proposar la formació de grups de treball per perfilar cadascun d’aquests projectes amb la col·laboració d’aquelles empreses que van mostrar interès explícit a participar.