miércoles, 22 of mayo of 2024

492 hotelers, prescriptors i professionals assisteixen a InteriHotel POP-UP Canaries

L’esdeveniment especialitzat en interiorisme d’hotels, que s’ha celebrat durant els dies 19 i 20 de juny en el Gabinete Literario de Las Palmas de Gran Canaria, es posiciona com un important referent en aquest sector a Canàries. Ha comptat amb un total de 21 expositors i onze ponències magistrals, entre les quals cal destacar els arquitectes italians Teresa Sapey (Teresa Sapey Studio) i Grabriele Schiavon (Lagranja Design).

492 hotelers, prescriptors i professionals del contract van assistir a InteriHotel POP-UP Canarias 2019, que ha tingut lloc els dies 19 i 20 de juny en el Gabinete Literario de Las Palmas de Gran Canaria, la qual cosa posiciona a aquest esdeveniment, el major d’Espanya en interiorisme, com un important referent en el sector de l’interiorisme també a les illes.

Al llarg de les dues jornades, ponents de gran prestigi, tant de Canàries com d’Espanya i internacionals, han dut a terme un total d’11 conferències magistrals que han emplenat la sala de conferències i han permès als assistents conèixer alguns dels casos més emblemàtics que s’estan duent a terme en l’interiorisme d’hotels.

El director general del clúster CENFIM, Joaquim Solana, va manifestar la seva satisfacció perquè “InteriHotel ha aconseguit posicionar el sector de l’interiorisme a Canàries a través d’un espai que ha posat en contacte empreses capdavanteres del sector amb prescriptors, hotelers, arquitectes i interioristes”.

InteriHotel POP-UP Canarias és un projecte col·laboratiu impulsat pel clúster CENFIM i l’associació AMIC, que desenvolupen projectes per a la cadena de valor de l’equipament de la llar i el contract i que, en aquesta ocasió, han comptat amb la col·laboració de la Federación de Empresarios de Hostelería y Turismo de Las Palmas (FEHT), la Asociación Hotelera y Extrahotelera de Tenerife, La Palma, La Gomera y El Hierro (Ashotel), la Factoría de Innovación Turística de Canarias (FIT Canarias), el Colegio Oficial de Arquitectos de Gran Canaria (COAGC) i la Asociación de Profesionales y Empresas de Diseño de Canarias (di-Ca). L’esdeveniment compta també amb el suport de ACCIÓ.