miércoles, 22 of mayo of 2024

MOBLE CIRCULAR

Impulsant la circularitat en el sector del moble, de la llar i el contract

Resum

El projecte MOBLE CIRCULAR és una iniciativa de CENFIM i AMIC per acompanyar a les empreses del moble de la llar i el contract en la identificació de reptes i oportunitats que genera l’economia circular. El projecte consisteix bàsicament en el desenvolupament d’una guia sectorial en economia circular per a les empreses fabricants de mobiliari.

Resultats transferibles a les empreses

Els principals resultats del projecte serien els següents:

  • Estudi de tendències de mercat, bones pràctiques en empreses fabricants, iniciatives legislatives en matèria d’economia circular.
  • Identificació de les empreses catalanes i les seves estratègies en economia circular mitjançant 2 tallers virtuals i/o presencials i diverses entrevistes virtuals.
  • Identificació de les carències entre tendències i estratègies en curs de les diferents empreses analitzades, les oportunitats i les barreres.
  • Guia en economia circular que reculli l’estat de l’art respecte a les tendències i les estratègies més reproduïbles sectorialment.

Documents

Guia local d’Economia Circular en el sector del Moble

Finançament

Cofinançat per l’Agència de Residus de Catalunya en el seu programa d’Ajudes per a projectes de foment de l’economia circular 2020.

Participants