viernes, 14 of junio of 2024

El Conseller d’Empresa i Ocupació inaugura InteriHOTEL

Visita conseller Mena stands InteriHOTELEl divendres 16 de novembre va tenir lloc, al Centre de Negocis de la Sénia, l’acte d’inauguració oficial de la segona edició de InteriHOTEL. L’acte va ser presidit pel Hble Sr F. Xavier Mena, conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i es va celebrar amb caràcter previ a l’inici de l’activitat que tindrà lloc a partir de dilluns dia 19 de novembre. Es va comptar amb la presència de la il·lustríssima Sra Maria Pilar Ballester, alcaldessa de la Sénia, localitat que acull la celebració de l’esdeveniment, responsables de les entitats organitzadores de l’esdeveniment: CENFIM (Centre tecnològic de la fusta i el moble de Catalunya) i AMIC (Agrupació del moble innovador de Catalunya), així com altres autoritats i representants del sector empresarial.

L’acte d’inauguració va començar amb la recepció del conseller i la resta d’autoritats per part de l’alcaldessa de la Sénia. Posteriorment es van realitzar els habituals parlaments, en primer lloc l’alcaldessa de la Sénia va remarcar les potencialitats del clúster del moble, un dels més importants centres de producció de mobles, situat a la localitat per acollir projectes com InteriHOTEL i de la importància de l’esdeveniment i repercussió que tindrà per a les empreses que participen així com per a la resta del sector del moble.

Parlaments conseller Mena, inauguració InteriHOTELPosteriorment el Sr Joaquim Solana, responsable de l’entitat organitzadora va explicar l’innovador del format respecte d’altres fires tradicionals, fet diferencial que es va traduir en els resultats de l’anterior edició, el què més del 50% dels hotels visitants van manifestar que en InteriHOTEL trobar el proveïdor per al seu projecte d’interiorisme. A més d’aquests resultats tangibles, els visitants van expressar la seva total satisfacció perquè és un esdeveniment que s’adapta a les seves necessitats.

Solana va remarcar que en InteriHOTEL col·laboren, als seus 15 estands, més de 60 empreses fabricants de diferents subsectors de l’hàbitat (mobles, il·luminació, tèxtil llar, revestiments…), amb àmplia experiència en el contract, per presentar equipaments integrals directament l’hoteler , sense intermediaris.

El conseller Mena per la seva part va destacar que «si volem una indústria del moble competitiva, cal disposar de gent d’ofici, que sàpiga fer allò que vol el client amb qualitat i servei», del que InteriHOTEL és una mostra. A més ha remarcat que les empreses del sector hàbitat «han d’actuar proactivament per adaptar-se als canvis que succeeixen en el món i que ens afecten en temps real, ja no val actuar de manera reactiva.

Conseller Mena visitant stands InteriHOTELLa inauguració d’InteriHOTEL és un exemple d’aquesta manera de fer proactiva i innovadora, en la qual el sector no s’ha deixat portar per la inèrcia de fer sempre el mateix»

Posteriorment als parlaments, es va procedir a una visita als estands de InteriHOTEL, en què el conseller va poder parlar amb les empreses fabricants que exposen en aquesta edició i va aprofitar per felicitar-los pel gran treball i l’excel·lent professionalitat que havien demostrat per l’alt nivell dels showrooms instal·lats.