viernes, 14 of junio of 2024

InteriHotel viatja a Madrid per primera vegada amb el recolzament d’AMIC

DSC_5719AMIC  col·laborarà un cop més amb CENFIM en l’organització i celebració d’una edició d’InteriHotel a la capital de l’Estat. Per primer cop es trasllada l’exitosa fòrmula del marketplace d’interiorisme hoteler a Madrid, encara que amb un format reduït. L’esdeveniment posarà en contacte una selecció de marques especialistes en projectes d’interiorisme, amb empreses hoteleres i estudis de prescripció especialitzats en projectes contract. Combinarà exposició de producte, sessions de conferències i activitats de networking.

InteriHotel Madrid tindrà lloc durant els dies 20 i 21 de Juny, al MEEU (Madrid Exposicions y Eventos Urbanos) a la primera planta de l’Estació de Chamartín.

Aquest esdeveniment es suma als Pop-Up organitzats  a Mallorca, Costa del Sol i Canàries, amb la diferència que es preveu que InteriHotel Madrid tingui una peridocitat anual. La recreació dels espais d’exposició també haurà de complir les directrius vàlides per a Barcelona, és a dir, els stands han de recrear un espai de disseny, representant un espai o estança d’un hotel. El visitant trobarà ofertes agrupades amb servei «clau en mà» i també línees de producte específiques: mobiliari. il·luminació, tèxtil, revestiments etc.

El període de reserva per a associats a CENFIM s’obrirà en breu, i aproximadament una setmana després s’obrirà per a la resta d’empreses interessades. S’està treballant també en l’elaboració d’un complert programa de conferències amb especialistes del sector, que es celebraran durant el dos dies de duració de l’esdeveniment.

ACCIÓ-vertical-color AF_LOGO-CENFIM_Baseline-Largo_Positivo_RGB