viernes, 14 of junio of 2024

InteriHOTEL y les empreses expositores ultimen detalls

reunion-expositores-InteriHOTELEl passat dimecres 10 d’octubre, a poc més d’un mes de la celebració d’InteriHOTEL, els responsables d’AMIC es van reunir amb les empreses participants en el novedós projecte de marketplace per a l’interiorisme d’hotels, per explicar-los les novetats que es presenten en l’edició de 2012 i de la important campanya de comunicació que s’inicia a partir d’aquest mes d’octubre.

Durant la reunió, el Sr. Joaquim Solana, director de l’entitat organitzadora, va explicar la importància d’aquest projecte per a les empreses participants i de l’oportunitat de negoci que se’ls presenta pel desestructurat que està el mercat d’interiorisme d’hotels i la manca d’esdeveniments d’aquest tipus amb caràcter nacional.

Posteriorment, el Sr. Antoni Zaragoza, responsable del projecte InteriHOTEL, va presentar a les empreses les novetats de l’edició de 2012, dates, horaris i la dinàmica de les reunions de treball que la organització coordinarà tant per empreses expositores como per els visitants. Zaragoza va explicar que el format d’InteriHOTEL és únic a Espanya ja que en aquest, els hotels que el visitin, podran trobar fabricants de productes per a l’equipament integral especialitzats en interiorisme d’hotels, amb un ampli espai d’exposició on presentaran les seves solucions en mobiliari, il·luminació, tèxtil, revestiments i altres productes relacionats.

L’edició d’InteriHOTEL d’aquest any —la inscripció a la qual és totalment gratuïta per a visitants— se celebrarà del 19 al 30 de novembre de dilluns a divendres i combinarà jornades amb agenda de reunions programada i dies de visites lliures.

Per assistir, és requisit imprescindible la inscripció prèvia a www.interihotel.com